SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bollnäs Ishockeysällskap
Sedan 1939

Försäkringsinformation för lag och ungdom
Försäkringsinformation 2020/2021

Försäkring

Svenska Ishockeyförbundet byter försäkringsgivare till Gjensidige. Gjensidige är en av nordens största aktörer inom idrottsförsäkring och har över 20 stycken idrottsförbund som kunder med över 1 miljon idrottsutövare per år. Gjensidige hanterar över 11 000 idrottsskador per år.

Från om med 2019-10-01 omfattas du som är aktiv i en förening som ingår i Svenska Ishockeyförbundets av Gjensidiges olycksfallsförsäkring.


Anmäl skada


Försäkringen är framtagen av Svenska Ishockeyförbundet tillsammans med Nordiska Sport och Eventförsäkringar AB.

Försäkringen omfattar skada till följd av olycksfall och ger dig ett skydd, till exempel om du råkar ut för en skada under träning eller match.

Försäkringen ger endast ett grundläggande skydd.  Lag- och licensförsäkringen är inte lika omfattande som en privat försäkring men innehåller däremot de viktigaste delarna i en olycksfallsförsäkring som till exempel invaliditet och tandskador.

Nyheter från och med 2019-10-01

  • Bättre villkor:
    Från och med 2019-10-01 sänks självrisken på akutskadeersättningen från 2200 till 500 kr
  • Aktiv Vård - Ny tjänst:
    Svenska Ishockeyförbundets medlemmar erbjuds Telefonrådgivning med legitimerad sjukvårdspersonal – sjuksystrar och fysioterapeuter - i samband med symptom och/eller skada. (Telefonrådgivning obegränsat i antal och utan självrisk).

    Rådgivningen ger inte automatisk rätt till vård, men erfarenhet visar att samtal med professionell kompetens som kan ge råd och stöd för exempelvis hemmaträning kan bidra till att skadan blir mindre allvarlig.

Som tillägg ges möjlighet att vid behov komplettera ovan rådgivning med vård av legitimerade fysioterapeuter. (Tre behandlingar med en självrisk på 200 kr per behandling)

Aktiv vård tel. 08-506 088 60
Öppet vardagar 08.00-17.00

 
Våra sponsorer