Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Bollnäs Ishockeysällskap
BLI MEDLEM
Axel klar!
2020-05-06 16:30
Axel Hultin-Svensk. Foto: Petter Lönnberg
Nu står det klart att Axel Hultin-Svensk spelar i BIS kommande säsong. Axel har BIS som moderklubb men lämnade inför säsongen 16/17 då han spelade med Mora IK i U16 Elit. Därefter gjorde han två säsonger i Östersunds IKs juniororganisation med deras J18 Elit & J20 Elit. Inför den föregående säsongen så valde Axel att flytta hem till Rengsjö igen och då valde han spel med Alfta GIF i Hockeytvåan. Under säsongen i Alfta så producerade han 4 poäng på 25 spelade matcher.

Detta är Axels tankar om att komma hem till BIS igen:
- Det känns underbart att vara hemma i moderklubben igen!

Varför väljer du att komma hem igen?
- BIS satsar hårt och det är klart att jag vill vara med och ta upp klubben till tvåan.

Vad kan du bidra med i laget?
- Jag vill försöka göra några mål i vinter och öka mina gjorda mål.

Vem är Axel Hulin-Svensk?
- Jag är en lättsam och ganska rolig kille skulle jag beskriva mig själv som.

Tränare och Sportchef Jens Eriksson är nöjd med sitt senaste nyförvärv:
- Vi är superglada att ha Acke hos oss och vi ser fram emot att få se honom på isen i vinter och göra sina trollkonster. Axel är en målskytt och en trollgubbe som kommer att göra några oväntade saker som ställer till det i försvaret för motståndarlagen.

Länk till Eliteprospect:
Süstler klar!
2020-05-01 16:59
Edvin Süstler. FOTO: Albin Arousell
Nu står det klart att Edvin Süstler spelar i BIS-dressen till hösten. Edvin kommer senast från Alfta GIF i Hockeytvåan, men har BIS som moderklubb.

Edvin är en irrationell, teknisk och skridskostark forward som motståndarlagen i vinter kommer få svårt med. Edvin har BIS som moderklubb men lämnade inför säsongen 16/17 då han spelade några matcher med Mora IK´s U16 Elit lag, därefter vände han hem till Bollnäs för resterande del av den säsongen. Inför säsongen 17/18 gick Edvin till Alfta GIF som han har varit trogen sedan dess, bortsätt från en sväng till HHC:s juniorlag för att stötta upp dem i kvalserien till J18/20 Elit. Under dessa tre säsonger i Alfta så har Edvin hunnit med att spela 86 matcher och har svarat för 40 poäng. Den senaste säsongen i Alfta blev den poängmässigt bästa under hans tid där, han svarade för 24 poäng på 31 spelade matcher. Edvin lär bli ett roligt inslag i årets upplaga av A-laget och kommer säkert bli en publikfavorit!

Detta är Edvins tankar om comebacken i moderklubben:
- Det ska bli roligt att spela här igen, det var ett tag sen man spelade i den röda dressen sist. Sen har jag spelat mycket med spelare som har kommit tillbaka hit igen så det ska bli jätteroligt att spela med Bollnäs igen.

Vem är Edvin Süstler som spelare?
- Jag tycker att mina två främsta egenskaper är väl min skridskoåkning och teknik, sen har jag ett rappt handledsskott också.

Vad är bästa hockeyminnet hittills i BIS-tröjan?
- Oj, det är väl nån cupvinst när man spelade med U15 eller U16.

Varför väljer du att komma tillbaka till BIS igen?
- Jag har pratat mycket med Jens och Pär om deras framtidsplaner. Bollnäs är ju ändå min moderklubb och det var därför jag valde att gå från Alfta till Bollnäs. Jag vill vara med på denna resa och ta upp Bollnäs till Division 2, Säger Edvin Süstler.

Tränare och Sportchef Jens Eriksson är väldigt nöjd med sitt nyförvärv:
- Ja, vad ska man säga, vi är helt lyriska över att Edvin vill komma hem igen. Detta är en drömvärvning för oss såklart. Edvin är en ung spelare som är en egen produkt och han är en kille som går i bräschen för oss och vi hoppas att det följer fler spelare efter honom. Edvin är en målskytt som vi själva känt att vi har behövt.

Vad kommer Edvin tillföra?
- Det är som han säger, han kommer tillföra fart och teknik, sen är Edvin en poängspelare som kan göra ett och ett annat poäng för oss. Sen kommer han tillföra att gruppen får lite extra självförtroende och motivation inför kommande säsong.

Vad betyder det för Bollnäs Hockey i stort att Edvin vill komma hem?
- Alla killar som kommer från Bollnäs och varit ute och spelat med andra klubbar som kommer hem igen betyder oerhört mycket för oss. Det är det vi vill bygga vår verksamhet på. Alla våra hemvändare som kommer hit är guld värda för oss och vi tror verkligen på dom, Säger Jens Eriksson.

Länk till Eliteprospect:

Jakob förlänger!
2020-04-29 21:01
Jakob Schödin är klar för sin tredje säsong i BIS-tröjan. Han kom till klubben inför säsongen 18/19 och har tidigare spelat med Vännäs HC’s J18 Elit & J20 Elit lag. Jakob är en användbar spelare som både kan spela back och forward. Han är en spelare med bra blick för spelet, bra första pass och har en bra puckkontroll.

Länk till Eliteprospect:
Anton är klar
2020-04-16 11:00
Nu står det klart att Anton Larsson är klar för en comeback i moderklubben igen. Anton spelade för BIS senast under säsongen 16/17 och är nu klar för ytterligare en sejour hos moderklubben. Anton har de senaste tre säsongerna spelat för Alfta GIF i HockeyTvåan.

Anton är en målvakt som är lugn och följsam. Anton är 25 år gammal men besitter en del rutin trots sin unga ålder. Anton har hunnit under karriären representerat hela 9 klubbar. Dessa klubbar i turordning är: Bollnäs IS, Söderhamn/Ljusne HC, Hudiksvalls HC, Spånga IS, Vallentuna BK, Söderhamns IK, SK Lejon, Skedvi/Säter och Alfta GIF.

Sportchef och Tränare Jens Eriksson är nöjd med sitt nyförvärv:
- Vi är glad över att Anton skrivit på för oss. Med honom så har vi nu två väldigt bra målvakter. Anton är en skolad målvakt och arbetar väldigt noggrant i målet. Hans styrkor ligger i närspelet och dessutom är Anton en lugn och ödmjuk kille som kommer passa bra in i gruppen. Han är i bra fysisk form redan och med förtroende och spelglädje så kommer han ta sitt målvaktsspel till en högre nivå hos oss.

Vi hälsar Anton varmt välkommen hem igen!

Länk till Eliteprospect:
Ledarstaben för 20/21
2020-04-14 19:32
FOTO: Petter Lönnberg
Nu är ledarstaben för A-laget inför kommande säsong klar.

Jens Eriksson och Pär Palm fortsätter som tränare. Med sig så får de Marlene Boustedt och Carina Nyman som lagledare. Emil Nilsson och Michael Wall fortsätter som materialare även kommande säsong.
Gustav vänder hem
2020-04-14 14:00
Gustav Boustedt är klar för en återkomst i BIS efter tre säsonger i Söderhamn/Ljusnes organisation. Gustav har under tiden i S/L hunnit samla på sig värdefull rutin, han har hunnit med att spela 116 matcher under dessa tre år i S/L varav 69 har varit i A-laget som spelar i HockeyTvåan.

Detta är Gustavs tankar på att vara tillbaka i BIS-tröjan igen:
- Riktigt kul att få spela med gamla kompisar igen och få spela på hemmaplan igen. Känns som att vi kommer få ihop ett bra lag inför kommande säsong!

Vem är Gustav Boustedt som person?
- Jag skulle säga att jag är en snäll kille som gillar att skoja och försöker få med många i gruppen.

Vad kommer du tillföra i laget?
- Jag skulle nog säga att jag är stark defensivt och har en bra skridskoåkning och ett bra skott. - Säger Gustav Boustedt

Tränare och Sportchef Jens Eriksson är nöjd med sitt senaste nyförvärv:
- Vi är fantastiskt glada över att få hem "Gurra" igen, vi har velat haft honom länge tillbaka här.

Hur är Gustav som spelare?
- Gustav är en tvåvägsback, han säger själv att han är en defensiv back men jag ser också offensiva kvalitéer i honom. Han har en bra skridskoåkning och han har även bra speluppfattning, det är en kille som är lätt att spela med. - Säger Jens Eriksson

Välkommen hem igen, Gustav!

Länk till Eliteprospect:
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Sön 15/3 14:30
Fre 7/2 19:30
3 - 5  
Fre 31/1 19:30
5 - 6  
Fre 24/1 19:40
6 - 0  
Tis 21/1 19:30
3 - 7  
Fre 17/1 19:30
4 - 12
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 26/05 09:37 
Hem, 06/05 11:47 
Hem, 16/04 02:17 
Hem, 12/03 18:28 
Hem, 11/03 15:57 
 
Våra sponsorer