Johan Strandberg

Johan Strandberg var under förra säsongen med runt J18 laget och klev in som tränare under säsongens slutskede. Johan har erfarenhet både som spelare och tränare, där han som spelare gjorde flera säsonger i Division 2 och några säsonger i BIS A-Lag i division 3. Sedan har han varit ungdomstränare i föreningen. Nu är det klart att Johan fortsätter som tränare för J18. Johan kommer kompletteras av fler namn i ledarstaben kring J18.

J18 vinst borta mot GGIK
2022-11-06 15:36

BIS J18 har inlett säsongen tungt resultatsmässigt men under söndagen kom första segern för laget.

Under söndagen åkte J18 till Nynäshallen i Gävle för match mot Gävle GIK J18. Matchen inleddes med ett stort spelövertag för BIS. Men det var ändå GGIK som tog ledningen efter ett fint placerat skott tre minuter in i matchen. BIS hade ett stort spelövertag under hela första perioden men får inte dit pucken.

Men i andra perioden lossnade målskyttet för BIS Juniorerna. 4 minuter in i andra perioden utjämnar Eric Wickström ställningen till 1-1. Därefter släppte BIS loss och gick ifrån till 5-1 innan den andra perioden var slut.

Under tredje perioden gör BIS ytterligare två mål och går ifrån GGIK i matchen som slutar 1-7 i BIS favör.

Målvakten Tim Bergström motar 24 av 25 skott och landar på 96,0% i räddningsprocent.