SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bollnäs Ishockeysällskap
Sedan 1939
Team 05

Halvtid säsongen 18/19
2018-12-24 13:42
Den 22/12 spelade team 05 sin årliga föräldramatch mot ett något förstärkt föräldralag. Det fanns både spelare från BIS a-lag samt S/Ls a-lag med denna gång.

Men vad hjälpte det när U14 för dagen var förstärkt av ingen mindre än SHL och Skellefteås Albin Eriksson (som själv har Bollnäs som moderförening).
Ungdomarna hade ingen aning om att han skulle vara med och fick därför en härlig julöverraskning när Albin klev in i omklädningsrummet. 
Lagen bjöd på fin underhållning och den väl tilltagna publiken fick se några riktigt snygga mål.

Vi tackar Albin för hans fina gest att ställa upp denna match och visa upp några snygga moves på isen, men framförallt de han bidrog med som föredöme. Vi är väldigt stolt över denna ödmjuka fina kille som verkligen gav spelarna helt rätt bild denna dag av hur en idol ska vara oavsett status. Många kommer nog att spela med #37 i Skellefteå när dom spelar NHL19 i vinter efter denna match och såklart följa hans framfart i SHL lite närmare nu ;-)

U14 har nu gjort halva säsongen och är redan klar för fortsättningsserie A (seriens 6 främsta lag) trots att två omgångar återstår av grundserien.
Här närmast väntar en svår cup i Falun med väldigt kvalificerat motstånd, vilket blir en spännande utmaning.
Att döma av säsongen så långt så ser utvecklingen väldigt bra ut på spelarna och laget som stort. Dessutom är vi för närvarande 23 st spelare i truppen vilket känns väldigt bra.

Team 05 vill passa på att önska alla hockey älskare en riktigt god jul och ett gott nytt år.
 
Våra sponsorer