SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bollnäs Ishockeysällskap
Sedan 1939
Team 05

Cupsegrare på hemmaplan!
2019-04-02 06:47
Efter en lång säsong med toppar och dalar, fylld med massor av långtidsskador och sjukdomar så lyckades BIS team 05 tillslut samla ihop truppen för ett sista framträdande på hemmaplan för denna säsong. 
Efter ett lite trevande gruppspel där Bollnäs ändå lyckades gå obesegrade så väntade ett taggat Farsta i semifinalen. 

Semifinalen fick avgöras på straffar där Bollnäs visade klass både i målet, genom en Joel i form, och genom tre skickliga straffskyttar.

Glädjen efter semifinalen var det som fick laget att riktigt slappna av och hitta tillbaka till de spel som vart så framgångsrikt tidigare innan alla skador och sjukdomar.

Bollnäs mötte Valbo i finalen som till en början var jämn. Valbo var också de lag som tog ledningen i matchen. Men Bollnäs hade något riktigt bra på gång denna match och kunde innan periodens slut vända på matchen till fördel med siffrorna 2-1. 
När andra perioden var färdigspelad så stod det klart att Bollnäs var det bättre laget denna gång. Matchen slutade 7-1 till Bollnäs.

Stor glädje utbröt såklart efter slutsignalen när laget fick stå som slutsegrare i sista matchen för säsongen i Bollnäs ishall.

Stort tack till alla föräldrar som har kämpat hela helgen med att få cupen att fungera så bra.
Tack till domarna som skötte sig väldigt bra.
Tack till den väl tilltagna publiken som stöttade alla lagen under helgen.
Tack till Bollnäs U15 spelare som stöttade U14 på ett jättefint sätt genom att agera hejaklack, vifta med flaggor och vara goda föredömen och kompisar genom hela turneringen.

Nu återstår endast en vecka för laget som ska avsluta säsongen genom att träna i Söderhamn och sedan avsluta veckan med en av Europas största cuper (kanske den största) för 05-lag. 48 lag från 6 länder deltar i denna cup som spelas i 6-7 hallar i norra Stockholm.


 
Våra sponsorer