SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bollnäs Ishockeysällskap
Sedan 1939

Bli medlem i Bollnäs Ishockeysällskap
BLI MEDLEM
Bollnäs Ishockeysällskap

Stöd din förening
Handla hos Flügger färg
När du ska renovera kan du som medlem få minst 20%
rabatt på färg, tapet och verktyg samtidigt som
föreningen stöds.
Besök din lokala Flügger färgbutik och ange föreningens
namn innan du betalar.
Du får då minst 20% rabatt och föreningen får minst 5%
i stöd för ditt köp. 

 

 

 

Jahn Radgren ny ordförande i BIS
2023-09-24 15:09

Vid årsmötet i torsdags (21/9) valdes Jahn Radgren till ny ordförande för Bollnäs Ishockeysällskap. Lena Engberg ställde inte upp för omval och lämnar därmed över ordförandeklubban efter lite mer än två år på posten. Lena lämnar dock inte föreningen, utan sitter kvar i styrelsen på en ledamotspost och fortsätter också vara med i klubbens sponsorarbete.

 

Jahn Radgren kom till Bollnäs från Västerås 1991 för att bli platschef på Svedala-Arbrå. Radgren var i Västerås engagerad i såväl VSK (Fotboll) och VIK (ishockey) som tränare för ungdomar och juniorer.

 

Vidare efter flytten till Bollnäs har Jan bland annat varit med och startat upp Bollnäs Bowlingklubb, jobbat på sponsorsidan i Bollnäs GIF Bandy, varit platschef på Kilafors Industrier samt suttit ett antal år i Svenska Bowlingförbundets styrelse där han bland annat varit ansvarig för SM.

 

Marcus Sarstedt och Fredrik Allansson hade också meddelat inför årsmötet att man inte ställer upp för omval på sina respektive poster. Claes Eriksson hade inför mötet bett om att entledigas tidigare från sitt styrelseuppdrag.

 

Den nya styrelsen för Bollnäs Ishockeysällskap ser ut enligt följande:

Ordförande: Jahn Radgren

Vice ordförande: Sofia Rohlin

Kassör: Dan Barsk

Ledamöter:

Jocke Andersson

Johan Strandberg

Lena Engberg

Adjungerad/Sekreterare: Berit Persson

 

En vakans som ledamot ännu i styrelsen. Vi tackar därmed Fredrik Allansson, Marcus Sarstedt, Claes Eriksson för deras insatser i styrelsen och önskar dem lycka till med deras fortsatta arbete med den lokala ungdomshockeyn. Vi tackar Lena Engberg för hennes insatser som ordförande och hälsar Jahn Radgren och Sofia Rohlin välkomna och lycka till! 

Andelslotteri
2023-09-07 09:50

Nu kör vi igång vårt andelslotteri.

 

Ta chansen att vinna pengar samtidigt som du stödjer vår förening.

 

Läs mer här

 

Teckna andel/andelar här

Årsmöte
2023-08-18 11:30

Bollnäs IS håller Årsmöte 21/9 19:00 på Rehngården.

 

Vi börjar 18:00 med mat.

 

Anmäl dig till kansliet senast 17/9 om du vill vara med och äta.

 

Ev. motioner skickas till kansliet och ska vara inkomna senast 10/9.

 

biskansli@bollnashockey.se

 

Varmt välkomna!

 

 

Ny sportslig ledning i BIS
2023-04-21 09:00

BIS kan idag meddela en ny, omgjord och bredare sportslig ledning inför säsongen 23/24. Denna ledning har en stor erfarenhet av ishockeyn såväl lokalt som nationellt och kommer att jobba för att bygga ett stabilt lag inför säsongen 23/24.

 

Bakom kulisserna har BIS jobbat en längre tid med att bredda organisationen inför säsongen 23/24 och denna grupp personer kommer vara en viktigt grundbult i framtidens BIS. gruppen  kommer tillsammans jobba med att utveckla föreningens Senior- och Juniorverksamhet. Internt i gruppen jobbas just nu en rollfördelning ut och arbetet med lagbygget inför kommande säsong är i full gång. Dan Glavén kommer jobba riktat mot spelarrekrytering och A-Lagstruppen och det jobbet är redan inlett. Kontakter är tagna med såväl spelare som tränare och övrig stab och så fort vi har nyheter att presentera så kommer det synas både här på hemsidan och på sociala medier.

 

Dessa personer kommer jobba med den sportsliga delen under säsongen 23/24.

 

Kai Nurmi, Sportgruppen - Rengsjöbo med en fin spelarkarriär med ett SM-guld med AIK 1982 bakom sig, Kai har tidigare verkat som tränare i BIS, Lindefallet, AIK J20, Vallentuna, Bålsta med flera. Enorm erfarenhet från ishockeyn både som spelare och ledare.

 

https://www.eliteprospects.com/player/3151/kai-nurmi

 

Kjell Claesson, Sportgruppen - Tidigare verkat inom Borås Hockey som styrelseledamot med ansvar för olika delar under Borås tid i Allsvenskan och Vice Ordförande för Borås Hockey. Funnits med i Bollnäs Bandys Sportkommité under några säsonger. Stor erfarenhet av organisation och försäljning.

 

https://www.eliteprospects.com/staff/89264/kjell-claesson

 

Jens Hallgren (Fd.Eriksson), Sportgruppen - Fin karriär i de lokala lagen, elva säsonger i Hockeytvåan med främst Alfta. Juniortiden spenderades i både Mora och Leksand. Numer egen företagare i byggbranchen.

 

https://www.eliteprospects.com/player/2409/jens-eriksson

 

Martin Ungh, Sportgruppen - Stor erfarenhet som spelare med sex säsonger i hockeyettan, tio i hockeytvåan oavsett vilken nivå han spelade på så hade Martin en fin poängtotal. Stort kontaktnät runt om i Sverige.

 

https://www.eliteprospects.com/player/8340/martin-ung

 

Dan "Parne" Glavén Lekstrand, Spelarrekrytering - Omtyckt profil i föreningen som senast varit två år som lagledare i A-laget. Väldigt skicklig i kontakten med spelare.

 

https://www.eliteprospects.com/staff/80651/dan-glaven

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
A-lag, 01/09 21:27 
A-lag, 01/09 09:12 
A-lag, 27/07 10:20 
A-lag, 08/07 12:01 
A-lag, 07/07 12:00 
A-lag, 06/07 12:55 
 
Våra Guldsponsorer
Våra sponsorer